Qualicum Breeze Beach Resort

Vancouver Adası, Bowser
Qualicum Breeze Beach Resort Genel
Qualicum Breeze Beach Resort Genel
Qualicum Breeze Beach Resort Genel
Qualicum Breeze Beach Resort Genel
Qualicum Breeze Beach Resort Genel
Image More +87 fotoğraf
Qualicum Breeze Beach Resort
6695 Island Highway Bowser Vancouver Adası, Bowser

Qualicum Breeze Beach Resort konaklamanızda Qualicum Beach bölgesinde, Horne Lake Caves Bölge Parkı ile 20,6 km (12,8 mi) ve Coombs Old Country Market ile 21,4 km (13,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan kır evi Parksville Beach ile 34,2 km (21,2 mi) ve Rathtrevor Beach Provincial Park ile 40,8 km (25,3 mi) mesafede.

Bu kır evinde, 3 restoran ve 3 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Özel plajda bir gün sonrasında spa küveti dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kütüphane ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Okyanus Manzaralı, Zemin Kat
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Zemin Kat
Panoramic
Panoramic Dubleks, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küçük Mutfak, Zemin Kat
Deluxe
Deluxe Ev, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x