QT Bondi

Bondi Plajı
QT Bondi Genel
QT Bondi Öne Çıkan Resim
QT Bondi Dış Mekan
QT Bondi Yerinde Yemek
QT Bondi Banyo Tipleri
Image More +25 fotoğraf
QT Bondi
6 Beach Road , Bondi Plajı

QT Bondi misafirlere Sydney merkezinde, Bondi Sahili ve Bondi Buzulları ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Circular Rıhtımı ile 5,6 mi (9,1 km) ve Star Casino ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

QT Bondi misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Düz ekran televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Sydney bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 0 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo Süit
Signature
Signature Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x