Qoya Sao Paulo Curio by Hilton

Sao Paulo
Qoya Sao Paulo Curio by Hilton Genel
Qoya Sao Paulo Curio by Hilton Öne Çıkan Resim
Qoya Sao Paulo Curio by Hilton Kahvaltı
Qoya Sao Paulo Curio by Hilton Yerinde Yemek
Qoya Sao Paulo Curio by Hilton Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Qoya Sao Paulo Curio by Hilton
Alameda Santos 86 , Sao Paulo

Qoya Sao Paulo Curio by Hilton size Sao Paulo merkezinde, Paulista Bulvarı yakınında ve Paulista Alışveriş Merkezi ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Allianz Parkı ile 5,1 mi (8,2 km) ve Interlagos Yarış Pisti ile 12,5 mi (20,1 km) mesafede.

Qoya Sao Paulo Curio by Hilton misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 166 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Premium
Premium Oda, Şehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x