Qian Mo Inn

Zhangjiajie
Qian Mo Inn Öne Çıkan Resim
Qian Mo Inn Dış Mekan
Qian Mo Inn İç Mekan
Qian Mo Inn Banyo Tipleri
Qian Mo Inn Lobi
Image More +27 fotoğraf
Qian Mo Inn
No.37, Weiyang Road, Wulingyuan District , Zhangjiajie

Qian Mo Inn misafirlere Zhangjiajie (Wulingyuan) bölgesinde, Wulingyuan Scenic and Historic Interest Area ve Sarı Ejderha Mağarası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Büyük Zhangjiajie Kanyonu ile 14,3 mi (23 km) ve Wulingyuan Scenic Koruma Alanı ile 15,5 mi (25 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x