Qcent Gurgaon by Pacific Inn

Gurugram
Qcent Gurgaon by Pacific Inn Genel
Qcent Gurgaon by Pacific Inn Öne Çıkan Resim
Qcent Gurgaon by Pacific Inn Dış Mekan
Qcent Gurgaon by Pacific Inn İç Mekan
Qcent Gurgaon by Pacific Inn Yerinde Yemek
Image More +8 fotoğraf
Qcent Gurgaon by Pacific Inn
Plot no.-01, Sector 15, Part - II near 32 milesote, NH-8 , Gurugram

Qcent Gurgaon by Pacific Inn misafirlere Gurugram (Eski Gurgaon) bölgesinde, Galaxy Mall Alışveriş Merkezi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve DLF World Tech Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel DLF Cyber City ile 5,7 mi (9,2 km) ve Worldmark Alışveriş Merkezi ile 9,7 mi (15,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x