Puscha Congress Hotel

Sağ Yaka, Kiev
Puscha Congress Hotel Genel
Puscha Congress Hotel Genel
Puscha Congress Hotel Genel
Puscha Congress Hotel Genel
Puscha Congress Hotel Genel
Image More +78 fotoğraf
Puscha Congress Hotel
20 N.Yunkerova Str. Sağ Yaka, Kiev

Puscha Congress Hotel misafirlere Kyiv (Obolonskyi Rayonu) bölgesinde, Lavina Mall ve Kiev Expo Plaza Fuar Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Babi Yar Anıtı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Ukrayna Ulusal Televizyon Müzesi ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Aristocrat misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 168 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Apart
Apart Daire
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Apart Daire (Mini)
Room
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x