Purple Olive Guest House

Highveld Ridge, Pretoria
Purple Olive Guest House Öne Çıkan Resim
Purple Olive Guest House Dış Mekan
Purple Olive Guest House Dış Mekan
Purple Olive Guest House Dış Mekan
Purple Olive Guest House Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Purple Olive Guest House
68 Ray St Highveld Ridge, Pretoria

Purple Olive Guest House misafirlere Pretoria (Wonderboom) bölgesinde, Wonderboom Doğal Koruma Alanı ve Kolonnade Retail Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Kolonnade Shopping Centre ile 3,6 mi (5,8 km) ve Güney Afrika Ulusal Hayvanat Bahçeleri ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Restaurant, Purple Olive Guest House misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda (#04)
Room
Executive Oda (#11)
Room
Oda (#12)
Room
Oda (#09)
Room
Oda (#05)
Room
Oda (#03)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x