Puri Wirata Dive Resort and Spa

Lesser Sunda Islands, Abang
Puri Wirata Dive Resort and Spa Genel
Puri Wirata Dive Resort and Spa Genel
Puri Wirata Dive Resort and Spa Genel
Puri Wirata Dive Resort and Spa Öne Çıkan Resim
Puri Wirata Dive Resort and Spa Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Puri Wirata Dive Resort and Spa
Puri Wirata Jl. Raya Bunutan Lesser Sunda Islands, Abang

Karangasem bölgesindeki Puri Wirata Dive Resort and Spa misafirlere okyanus kıyısında, Lipah Beach ve Jemeluk Viewpoint 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Jemeluk Beach ile 1,4 mi (2,3 km) ve Amed Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Puri Wirata Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için alakart dâhildir.

Misafirler için 30 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Superior Villa
Room
Exclusive Villa (Masterbedroom)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x