Puri Raya Villa Ubud

Kelusa
Puri Raya Villa Ubud Öne Çıkan Resim
Puri Raya Villa Ubud Dış Mekan
Puri Raya Villa Ubud Dış Mekan
Puri Raya Villa Ubud Dış Mekan
Puri Raya Villa Ubud Dış Mekan
Image More +142 fotoğraf
Puri Raya Villa Ubud
Jalan Raya Keliki Tegallalang, Gianyar , Kelusa

Puri Raya Villa Ubud misafirlere Tegallalang (Sambahan) bölgesinde, Gaya Ceramic Arts Centre ve Bali Pulina ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan oda ve kahvaltı sunan otel Ubud Maymun Ormanı ile 5,9 mi (9,4 km) ve Tegallalang Çeltik Terasları ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Villa
Room
Deluxe Oda
Room
Honeymoon Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x