Puri Payogan Villa Ubud

Lesser Sunda Islands, Kedewatan
Puri Payogan Villa Ubud Öne Çıkan Resim
Puri Payogan Villa Ubud Dış Mekan
Puri Payogan Villa Ubud Kahvaltı
Puri Payogan Villa Ubud Kahvaltı
Puri Payogan Villa Ubud Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Puri Payogan Villa Ubud
Jl. RSI Markandya II, No.27 Banjar Payogan Lesser Sunda Islands, Kedewatan

Ubud bölgesindeki Puri Payogan Villa Ubud konaklamanızda, Neka Sanat Müzesi ve Gaya Art Space sanat galerisi ve kültür merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ubud Maymun Ormanı ile 3,3 mi (5,3 km) ve Bali Bird Walks ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Havuz Kullanımı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Family Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Zemin Kat
Room
One Bedroom Private Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x