Puri Pangeran Hotel Yogyakarta

Pakualaman
Puri Pangeran Hotel Yogyakarta Öne Çıkan Resim
Puri Pangeran Hotel Yogyakarta Dış Mekan
Puri Pangeran Hotel Yogyakarta Dış Mekan
Puri Pangeran Hotel Yogyakarta Dış Mekan
Puri Pangeran Hotel Yogyakarta Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Puri Pangeran Hotel Yogyakarta
Jl. Masjid No.7 Pakualaman , Pakualaman

Puri Pangeran Hotel Yogyakarta konaklamanızda Yogyakarta merkezinde, Malioboro Sokağı ve Yogyakarta Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Pasar Ngasem ile 2,4 km (1,5 mil) ve Tamansari (Su Kalesi) ile 2,7 km (1,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 41 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x