Puri Mas Spa Resort

Lesser Sunda Islands, Mangsit
Puri Mas Spa Resort Genel
Puri Mas Spa Resort Öne Çıkan Resim
Puri Mas Spa Resort Dış Mekan
Puri Mas Spa Resort Yerinde Yemek
Puri Mas Spa Resort Oda Manzaraları
Image More +8 fotoğraf
Puri Mas Spa Resort
Jalan Raya Mangsit Beach Lesser Sunda Islands, Mangsit

Puri Mas Spa Resort misafirlere Senggigi bölgesinde, plaj yakınında, Pantai Mangsit ve Pantai Kerandangan II ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Senggigi Plajı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Senggigi Sanat Pazarı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x