Puri Dalem Cottages

Lesser Sunda Islands, Ubud
Puri Dalem Cottages Öne Çıkan Resim
Puri Dalem Cottages Dış Mekan
Puri Dalem Cottages Dış Mekan
Puri Dalem Cottages Dış Mekan
Puri Dalem Cottages Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Puri Dalem Cottages
Hanoman Street No. 73 Lesser Sunda Islands, Ubud

Puri Dalem Cottages size Ubud merkezinde, Ubud Maymun Ormanı ile 4 dakika yürüyüş ve Agung Rai Sanat Müzesi ile 9 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sanur Plajı ile 13,7 mi (22 km) ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz özel spa küveti bulunan 14 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x