Puri Canggu Villas & Rooms

Lesser Sunda Islands, Tibubeneng
Puri Canggu Villas & Rooms Genel
Puri Canggu Villas & Rooms Genel
Puri Canggu Villas & Rooms Genel
Puri Canggu Villas & Rooms Öne Çıkan Resim
Puri Canggu Villas & Rooms Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Puri Canggu Villas & Rooms
Jalan Bantan Kangin, Gg. Bantan No. 1A Lesser Sunda Islands, Tibubeneng

Canggu (Padonan) bölgesindeki Puri Canggu Villas & Rooms misafirlere Canggu Square ve Splash Waterpark Bali Su Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Seminyak Plajı ile 4,9 mi (7,8 km) ve Legian Plajı ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için villada belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 15 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x