Pura Vida Hostel

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Tamarindo
Pura Vida Hostel Genel
Pura Vida Hostel Genel
Pura Vida Hostel Genel
Pura Vida Hostel Genel
Pura Vida Hostel Genel
Image More +97 fotoğraf
Pura Vida Hostel
Calle Guanacaste Tamarindo 100m East From Banco National Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Tamarindo

Pura Vida Hostel konaklamanızda Tamarindo bölgesinde, plaj yakınında, WAYRA İspanyolca Enstitüsü ve Tamarindo Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu hostel Grande Plajı ile 1,4 km (0,9 mi) ve Tamarindo Church ile 4,5 km (2,8 mi) mesafede.

Hostelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 klimalı oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Ortak Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Bahçeli
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Özel Banyo
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Özel Banyo
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x