Punta Borinquen Resort

Puerto Rico Adası, Maleza Baja
Punta Borinquen Resort Öne Çıkan Resim
Punta Borinquen Resort Dış Mekan
Punta Borinquen Resort Golf
Punta Borinquen Resort Yerinde Yemek
Punta Borinquen Resort Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Punta Borinquen Resort
Belt Street, Ramey Base Puerto Rico Adası, Maleza Baja

Punta Borinquen Resort misafirlere Aguadilla bölgesinde, plaj yakınında, Survival Plajı ve Martinica Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel Crashboat Plajı ile 4,1 mi (6,6 km) ve Sandy Plajı ile 17,4 mi (28 km) mesafede.

Restoranda Punta Borinquen Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 53 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Aguadilla bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 0 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x