Punta Blanca Beachfront Suites

Costa Mujeres, Costa Mujeres
Punta Blanca Beachfront Suites Öne Çıkan Resim
Punta Blanca Beachfront Suites Dış Mekan
Punta Blanca Beachfront Suites Dış Mekan
Punta Blanca Beachfront Suites İç Mekan
Punta Blanca Beachfront Suites Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Punta Blanca Beachfront Suites
Fraccionamiento Santa Fatima, Manzana 3 Lote 1 Costa Mujeres, Costa Mujeres

Costa Mujeres bölgesindeki Punta Blanca Beachfront Suites misafirlere banliyöde, Mujeres Plajı ve Punta Sam Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Norte Plajı ile 11,3 mi (18,2 km) ve Tortuga Plajı ile 15,8 mi (25,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 10 klimalı odada özel havuz ve Akıllı televizyonlar vardır. Özel küçük mutfak ve içinde mikrodalga fırın ve espresso kahve makinesi. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ocean
Ocean Front Suite Roof and Private Pool
Ocean
Ocean View Suite Terrace Private Pool
Room
Ocean View Suite Roof and Private Pool
Room
Family Suite with Private Pool
Room
Panoramic Kulübe, Kişiye Özel Havuzlu, Okyanus Manzaralı
Room
Exclusive Kulübe, Kişiye Özel Havuzlu, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x