Pulse Impulse

Yeni Delhi
Pulse Impulse Genel
Pulse Impulse Genel
Pulse Impulse Genel
Pulse Impulse Genel
Pulse Impulse Genel
Image More +21 fotoğraf
Pulse Impulse
2-Ring Road Opp Maharani Bagh, Kilokri , Yeni Delhi

Pulse Impulse misafirlere Yeni Delhi bölgesinde, havaalanı yakınında ve Delhi Hayvanat Bahçesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 4,6 mi (7,4 km) ve Hindistan Kapısı ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve kaplıca suyu banyosu vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 500 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x