Pullman Toulouse Airport

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Blagnac
Pullman Toulouse Airport Genel
Pullman Toulouse Airport Genel
Pullman Toulouse Airport Genel
Pullman Toulouse Airport Genel
Pullman Toulouse Airport Genel
Image More +70 fotoğraf
Pullman Toulouse Airport
2 Avenue Didier Daurat Aeroport De Blagnac Midi-pyrenees (orta Pireneler), Blagnac

Blagnac bölgesindeki Pullman Toulouse Airport misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Aeroscopia Havacılık Müzesi ve Toulouse Business School Üniversitesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Zenith de Toulouse ile 7,7 km ve Palais des Sports ile 8,1 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Corridor Brasserie Maison ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 102 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kapalı havuz, açık tenis kortu ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Classic
Classic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Classic
Classic Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x