Pullman New Delhi Aerocity Hotel

Kuzey Hindistan, Yeni Delhi
Pullman New Delhi Aerocity Hotel Genel
Pullman New Delhi Aerocity Hotel Genel
Pullman New Delhi Aerocity Hotel Genel
Pullman New Delhi Aerocity Hotel Genel
Pullman New Delhi Aerocity Hotel Genel
Image More +148 fotoğraf
Pullman New Delhi Aerocity Hotel
Asset No 2 Aerocity Hospitality District Kuzey Hindistan, Yeni Delhi

Pullman New Delhi Aerocity Hotel konaklamanızda Yeni Delhi bölgesinde, Worldmark Alışveriş Merkezi ile 0,7 km (0,4 mi) ve DLF Promenade Vasant Kunj ile 6 km (3,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Ambience Mall Alışveriş Merkezi ile 7,9 km ve DLF Cyber City ile 8,1 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Cafe Pluck restoranı ideal, bu restoran Soul (Afro-Amerika) Yemekleri alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Tam kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

270 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 12712 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Superior
Superior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Business Dinlenme Salonu Kullanımı
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Business Dinlenme Salonu Kullanımı
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Business Dinlenme Salonu Kullanımı
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x