Pule Estate

Mokronog-Trebelno
Pule Estate Genel
Pule Estate Genel
Pule Estate Öne Çıkan Resim
Pule Estate Dış Mekan
Pule Estate Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Pule Estate
Drecji Vrh 16 , Mokronog-Trebelno

Pule Estate misafirlere Mokronog-Trebelno bölgesinde, golf sahasına yakın, Tariski Kulesi ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede ve Hoehlen von Skocjan ile 7,1 mi (11,5 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Eco Pliva ile 7,7 mi (12,3 km) ve Otocec Kalesi Parkı ile 10,7 mi (17,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz şömine bulunan 9 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Mokronog-Trebelno bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit, Resort Manzaralı, Bahçeli
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası, Resort Manzaralı, Bahçeli
Room
Comfort Dubleks, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Park Manzaralı
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Park Manzaralı, Yamaçta

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x