Pukyo Bed and Breakfast

Phonsavan
Pukyo Bed and Breakfast Genel
Pukyo Bed and Breakfast Genel
Pukyo Bed and Breakfast Genel
Pukyo Bed and Breakfast Genel
Pukyo Bed and Breakfast Genel
Image More +42 fotoğraf
Pukyo Bed and Breakfast
55, Saylom Village , Phonsavan

Phonsavan bölgesindeki Pukyo Bed and Breakfast misafirlere Phonsavan Pazarı ve Küpler Ovası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Xiengkhouang İl İdaresi Ofisleri ile 2,4 mi (3,8 km) ve UXO Bilgi Merkezi ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler 1 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x