Pudak Sari Unizou Hostel

Lesser Sunda Islands, Kuta
Pudak Sari Unizou Hostel Genel
Pudak Sari Unizou Hostel Genel
Pudak Sari Unizou Hostel Genel
Pudak Sari Unizou Hostel Genel
Pudak Sari Unizou Hostel Öne Çıkan Resim
Image More +23 fotoğraf
Pudak Sari Unizou Hostel
Jalan Kartika Plaza Gang Pudaksari No 2 Lesser Sunda Islands, Kuta

Pudak Sari Unizou Hostel misafirlere Kuta (Kartika Plaza) bölgesinde, Discovery Alışveriş Merkezi ve Waterbom Bali Su Parkı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Kuta Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Legian Plajı ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Hostelde oda servisi sunuluyor.

26 klimalı oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x