PTA East Guest Rooms

Highveld Ridge, Pretoria
PTA East Guest Rooms Genel
PTA East Guest Rooms Genel
PTA East Guest Rooms Öne Çıkan Resim
PTA East Guest Rooms Dış Mekan
PTA East Guest Rooms Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
PTA East Guest Rooms
277 Beth Duncker Street Garsfontein Highveld Ridge, Pretoria

Pretoria (Garsfontein) bölgesindeki PTA East Guest Rooms misafirlere 19th Hole Putt-Putt Golf Sahası ve Zita Parkı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kumarhane olan oda ve kahvaltı sunan otel Menlyn İş Merkezleri Bölgesi ile 1,5 km (0,9 mi) ve Güney Afrika Yerel Hükûmet Birliği ile 1,5 km (0,9 mi) mesafede.

PTA East Guest Rooms misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

7 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kumarhanede şanslarını deneyebilir; ayrıca dinlenmek isteyen misafirlerimiz için açık havuz vardır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası
Room
En-suite Bedroom

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x