Prospect House Private Hotel

Southern Tasmania, Richmond
Prospect House Private Hotel Genel
Prospect House Private Hotel Genel
Prospect House Private Hotel Öne Çıkan Resim
Prospect House Private Hotel Dış Mekan
Prospect House Private Hotel Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Prospect House Private Hotel
1384 Richmond Road Southern Tasmania, Richmond

Prospect House Private Hotel misafirlere Hobart (Richmond) bölgesinde, Pooley Şaraphanesi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Oak Lodge ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Old Hobart Town Model Village ile 0,6 mi (0,9 km) ve Eski Postane ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Prospect Dining Room, Prospect House Private Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için tablet bilgisayar sunulur. Misafirlerimize emanet kasası, minibar ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu George dönemi stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x