Profolio Straits Quay

Penang Adası, Seri Tanjung Pinang
Profolio Straits Quay Genel
Profolio Straits Quay Öne Çıkan Resim
Profolio Straits Quay Dış Mekan
Profolio Straits Quay Dış Mekan
Profolio Straits Quay İç Mekan
Image More +74 fotoğraf
Profolio Straits Quay
3H-1-2, Straits Quay Jalan Seri Tanjung Pinang Penang Adası, Seri Tanjung Pinang

George Town bölgesindeki Profolio Straits Quay konaklamanızda, Straits Quay Alışveriş Merkezi yakınında ve Penang Avatar Secret Garden Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Gurney Yolu ile 1,9 mi (3 km) ve Gurney Plaza ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Bu otelde, 15 restoran ve 5 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel spa küveti ve düz ekran televizyon olan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Açık havuz, açık tenis kortu ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Exclusive
Exclusive Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Room
Executive Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x