ProfilHotels Nacka

Orta İsveç, Nacka
ProfilHotels Nacka Genel
ProfilHotels Nacka Genel
ProfilHotels Nacka Genel
ProfilHotels Nacka Genel
ProfilHotels Nacka Genel
Image More +62 fotoğraf
ProfilHotels Nacka
VARMDOVAGEN 84 Orta İsveç, Nacka

ProfilHotels Nacka misafirlere Nacka bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Ericsson Globe Arena ve Hammarbybacken Kayak Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel ABBA The Museum ile 4,8 mi (7,7 km) ve Stokholm Viking Terminali ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

ProfilHotels Nacka misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

164 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Premium
Premium Oda
Room
Standard Queen Room
Room
Standard King Room
Room
Standard Room Four

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x