Private Villa with Pool near Laguna

Güney Tayland, Choeng Thale
Private Villa with Pool near Laguna Öne Çıkan Resim
Private Villa with Pool near Laguna Dış Mekan
Private Villa with Pool near Laguna Dış Mekan
Private Villa with Pool near Laguna Dış Mekan
Private Villa with Pool near Laguna Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Private Villa with Pool near Laguna
6/74 Soi Pasak 3 Güney Tayland, Choeng Thale

Private Villa with Pool near Laguna misafirlere Choeng Thale bölgesinde, golf sahasına yakın, Bang Tao Plajı ve Surin Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu villa Kamala Plajı ile 6 mi (9,6 km) ve Patong Plajı ile 10,3 mi (16,6 km) mesafede.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda özel havuz ve düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca bebek bakımı (ücretli), tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

3-Bedroom
3-Bedroom Private Pool Villa
Deluxe
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x