Private House Only For You 145 - 8min historic Center

Northern Portugal, Vila Nova de Gaia
Private House Only For You 145 - 8min historic Center Genel
Private House Only For You 145 - 8min historic Center Öne Çıkan Resim
Private House Only For You 145 - 8min historic Center Dış Mekan
Private House Only For You 145 - 8min historic Center İç Mekan
Private House Only For You 145 - 8min historic Center İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Private House Only For You 145 - 8min historic Center
Rua do Telhado 145 Northern Portugal, Vila Nova de Gaia

Private House Only For You 145 - 8min historic Center misafirlere Vila Nova de Gaia (Mafamude) bölgesinde, Porto Tarihi Kent Merkezi ve El Corte Inglés de Gaia Alılşveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ribeira Meydanı ile 5,9 mi (9,5 km) ve Dom Luis I Köprüsü ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Misafirlerimiz mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş ve hızlı çıkış vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Ev, 1 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x