Prinshof Manor Guesthouse

Highveld Ridge, Pretoria
Prinshof Manor Guesthouse Genel
Prinshof Manor Guesthouse Öne Çıkan Resim
Prinshof Manor Guesthouse Dış Mekan
Prinshof Manor Guesthouse Dış Mekan
Prinshof Manor Guesthouse İç Mekan
Image More +86 fotoğraf
Prinshof Manor Guesthouse
101 Silver Palm Street Montana Park Highveld Ridge, Pretoria

Prinshof Manor Guesthouse konaklamanızda Pretoria bölgesinde, Pretoria Üroloji Hastanesi ile 15,1 km (9,4 mi) ve Pretoria Üniversitesi ile 16,2 km (10,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Pretoria Ulusal Botanik Bahçesi ile 16,8 km (10,4 mil) ve Menlyn Parkı ile 17 km (10,6 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Stüdyo Süit (Elephant)
Luxury
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda (Hippo)
Luxury
Luxury Oda (Lion)
Luxury
Luxury Oda (Leopard)
Room
Executive Oda (Eland)
Room
Executive Oda (Buffalo)
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Springbok)
Room
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda (Rhino)
Room
Luxury Oda (Cheetah)
Room
Luxury Oda (Rooikat)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x