Principal Son Amoixa

Manacor
Principal Son Amoixa Genel
Principal Son Amoixa Öne Çıkan Resim
Principal Son Amoixa Dış Mekan
Principal Son Amoixa Dış Mekan
Principal Son Amoixa Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Principal Son Amoixa
Ctra. Cales de Mallorca - Manacor km 3,4 , Manacor

Manacor bölgesindeki Principal Son Amoixa misafirlere kırsal bölgede, Manacor Tarih Müzesi ve Rafa Nadal Sports Centre ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Caló Blanc ile 3,3 mi (5,3 km) ve Cala Falcó ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Punto3, Principal Son Amoixa misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Açık havuz, kapalı havuz ve açık tenis kortu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras (with extra bed)
Junior
Junior Süit
Junior
Junior Süit, Teras
Junior
Junior Süit (Flat roof)
Süit
Süit (with standard terrace)
Süit,
Süit, Teras
Süit
Süit (2 floors with flat roof)
Apart
Apart Daire, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x