Principal New Leisure Hotel

Pieria, Katerini
Principal New Leisure Hotel Genel
Principal New Leisure Hotel Genel
Principal New Leisure Hotel Genel
Principal New Leisure Hotel Genel
Principal New Leisure Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Principal New Leisure Hotel
Paralia Pieria, Katerini

Principal New Leisure Hotel misafirlere Katerini bölgesinde, plaj yakınında, Kariba Waterpark ve Agia Fotini Kilisesi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Olympic Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Kitros Salt Pit ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x