Princess Mundo Imperial

Pasifik Sahili, Diamante
Princess Mundo Imperial Genel
Princess Mundo Imperial Genel
Princess Mundo Imperial Genel
Princess Mundo Imperial Genel
Princess Mundo Imperial Genel
Image More +139 fotoğraf
Princess Mundo Imperial
Costera de las Palmas s/n Fracc. Granjas del Marquez Pasifik Sahili, Diamante

Princess Mundo Imperial misafirlere Akapulko (Granjas del Marqués) bölgesinde, Revolcadero Plajı yakınında ve El Revolcadero Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Puerto Marques Koyu ile 3,3 km ve Majaha Plajı ile 3,6 km mesafede.

İtalyan mutfağı seven misafirler için Tavola Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 5 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

1011 odada iPod takma konsolu ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antrenman yaptıktan sonra 5 açık yüzme havuzu keyfi sürebilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Akapulko bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 125799 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Princesa
Princesa Doble, sin vista
Oda,
Oda, Okyanus Manzaralı (Princesa)
Oda,
Oda, Golf Manzaralı (La Perla)
Oda,
Oda, Okyanus Manzaralı (La Perla)
Oda,
Oda, Golf Manzaralı (Piramide)
Princesa
Princesa King, sin vista
Oda,
Oda, Okyanus Manzaralı (King Perla)
Oda,
Oda, Bahçe Manzaralı (King Perla)
Room
Junior Süit, Golf Manzaralı (Pirámide)
Room
Junior Süit, Okyanus Manzaralı (Piramide)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x