Princess Guest House

North Adriatic Coast, Venedik
Princess Guest House Genel
Princess Guest House Öne Çıkan Resim
Princess Guest House Dış Mekan
Princess Guest House Dış Mekan
Princess Guest House Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
Princess Guest House
Cannaregio 963 North Adriatic Coast, Venedik

Princess Guest House size Venedik (Cannaregio) bölgesinde, Grand Canal (Büyük Kanal) ve Venedik Limanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon St. Mark's Meydanı ile 7,7 mi (12,4 km) ve Piazzale Roma ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 6 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Oda, Ortak Banyo, Kanal Manzaralı
Luxury
Luxury Oda, Ortak Banyo, Kanal Manzaralı
Room
Basic Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Ortak Banyo
Room
Superior Oda, 1 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x