Prime Villa Hotel

Taşkent
Prime Villa Hotel Öne Çıkan Resim
Prime Villa Hotel Dış Mekan
Prime Villa Hotel Dış Mekan
Prime Villa Hotel Kahvaltı
Prime Villa Hotel Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Prime Villa Hotel
Firdavsiy Proezd 3, 12 , Taşkent

Taşkent (Yunusobod District) bölgesindeki Prime Villa Hotel misafirlere Tashkentland ve Earthquake Memorial ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel UzExpoCenter ile 1,5 mi (2,5 km) ve Taşkent Kulesi ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x