PRIMA Life Spalato

Middle Dalmatia, Split
PRIMA Life Spalato Öne Çıkan Resim
PRIMA Life Spalato Dış Mekan
PRIMA Life Spalato Dış Mekan
PRIMA Life Spalato Dış Mekan
PRIMA Life Spalato Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
PRIMA Life Spalato
Trg Gaje Bulata 5 Middle Dalmatia, Split

PRIMA Life Spalato misafirlere Split merkezinde, Hz. Meryem Çan Kulesi Kilisesi ve Marmontova Sokağı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Bacvice Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Diocletian Sarayı ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirler için 10 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 102-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x