Prima Hotel Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Prima Hotel Pattaya Genel
Prima Hotel Pattaya Genel
Prima Hotel Pattaya Genel
Prima Hotel Pattaya Genel
Prima Hotel Pattaya Genel
Image More +61 fotoğraf
Prima Hotel Pattaya
157/22 M.5 Naklua, Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Prima Hotel Pattaya misafirlere Pattaya merkezinde, Pattaya Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jomtien Plajı ile 7,7 mi (12,4 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Prima restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki 6 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 218 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve kaplıca suyu banyosu bulunur.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Connecting Room
Room
Deluxe Oda
Room
Pacific with Pool View
Room
Deluxe Pool View
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Bath Pool View
Room
Family Pool Access
Room
Oda, Havuz Kullanımı
Room
Bedrooms Pool Access

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x