Pride Plaza Hotel, Kolkata

Doğu Hindistan, Kalküta
Pride Plaza Hotel, Kolkata Genel
Pride Plaza Hotel, Kolkata Genel
Pride Plaza Hotel, Kolkata Genel
Pride Plaza Hotel, Kolkata Öne Çıkan Resim
Pride Plaza Hotel, Kolkata Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
Pride Plaza Hotel, Kolkata
BG 12, Action Area -1B, New Town Doğu Hindistan, Kalküta

Pride Plaza Hotel, Kolkata misafirlere Kalküta merkezinde, Axis Alışveriş Merkezi ve Rabindra Tirtha ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel New Market ile 8,8 mi (14,2 km) ve Dakshineswar Kali Tapınağı ile 13,2 mi (21,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

153 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kalküta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10764 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x