President, Mumbai - IHCL SeleQtions

Düzlükler, Bombay
President, Mumbai - IHCL SeleQtions Genel
President, Mumbai - IHCL SeleQtions Genel
President, Mumbai - IHCL SeleQtions Genel
President, Mumbai - IHCL SeleQtions Genel
President, Mumbai - IHCL SeleQtions Genel
Image More +56 fotoğraf
President, Mumbai - IHCL SeleQtions
90 Cuffe Parade Colaba Düzlükler, Bombay

President, Mumbai - IHCL SeleQtions Bombay merkezinde, Colaba Causeway ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Dünya Ticaret Merkezi ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Maharashtra State Lawn Tenis Federasyonu ile 1,4 km ve Cooperage Ground ile 1,6 km mesafede.

İtalyan mutfağı seven misafirler için Trattoria ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 287 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Bombay bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 12917 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
SeleQtions
SeleQtions Suite, 1 King Bed, City View (Inclusive of Bombay Chai)
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı (Inclusive of Bombay Chai)
Standard
Standard Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı (Inclusive of Bombay Chai)
Room
Premium Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı (Inclusive of Bombay Chai)
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (No View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x