Present Moment Retreat

Troncones
Present Moment Retreat Genel
Present Moment Retreat Genel
Present Moment Retreat Genel
Present Moment Retreat Genel
Present Moment Retreat Genel
Image More +160 fotoğraf
Present Moment Retreat
Playa Troncones Mz 21 Lote 3 Emiliano Zapata , Troncones

Troncones bölgesindeki Present Moment Retreat, Manzanillo Körfezi ve Troncones Noktası ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu plaj olan otel Majahua Noktası ile 4,1 km (2,5 mi) ve Linda Plajı ile 25,2 km (15,7 mi) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Present Moment Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, spa küveti ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Master
Master Suite
Room
Deluxe Bungalov
Room
Family Bungalov
Room
Air-conditioned Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x