Premium Apartments in Wadowice

Wadowice
Premium Apartments in Wadowice Öne Çıkan Resim
Premium Apartments in Wadowice Dış Mekan
Premium Apartments in Wadowice Dış Mekan
Premium Apartments in Wadowice Dış Mekan
Premium Apartments in Wadowice İç Mekan
Image More +66 fotoğraf
Premium Apartments in Wadowice
Ul. Mickiewicza 66 G , Wadowice

Wadowice bölgesindeki Premium Apartments in Wadowice misafirlere banliyöde, Papa 2. John Paul Aile Evi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Dinolandia ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Auschwitz ile 21,5 mi (34,7 km) ve Oskar Schindler Fabrikası ile 31,4 mi (50,5 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Yerel tarzda kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 9.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda unspecified çekyat vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, video oyun konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere çamaşır makineleri ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası
Exclusive
Exclusive Apart Daire, 3 Yatak Odası
Premium
Premium Süit
Superior
Superior Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x