Premiere Classe Fleury-Mérogis

Fleury-Merogis
Premiere Classe Fleury-Mérogis Öne Çıkan Resim
Premiere Classe Fleury-Mérogis Dış Mekan
Premiere Classe Fleury-Mérogis Dış Mekan
Premiere Classe Fleury-Mérogis Dış Mekan
Premiere Classe Fleury-Mérogis Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Premiere Classe Fleury-Mérogis
Lotissement la Greffiere , Fleury-Merogis

Fleury-Merogis bölgesindeki Premiere Classe Fleury-Mérogis konaklamanızda, Seine ve Portes de l'Essonne Akuatik Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Le Port aux Cerises ile 5,9 mi (9,5 km) ve Etiolles Golf Kulübü ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Premiere Classe Fleury-Mérogis misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca piknik alanı ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve Otomatik satış makinesi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, Birden Çok Yatak (1 Double and 1 Single bed)
Standard
Standard Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x