Premiere Classe Charleville Mezieres

Champagne-ardenne, Charleville-Mezieres
Premiere Classe Charleville Mezieres Öne Çıkan Resim
Premiere Classe Charleville Mezieres Kahvaltı
Premiere Classe Charleville Mezieres Yerinde Yemek
Premiere Classe Charleville Mezieres Dış Mekanlar
Premiere Classe Charleville Mezieres Lobi
Image More +6 fotoğraf
Premiere Classe Charleville Mezieres
Route de la Francheville ZAC du Moulin-Le Blanc Champagne-ardenne, Charleville-Mezieres

Charleville-Mezieres bölgesindeki Premiere Classe Charleville Mezieres misafirlere iş merkezinde, Loomy Land ve Musee de l'Ardenne ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Place Ducale ile 4,1 mi (6,6 km) ve Musee Rimbaud ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Premiere Classe Charleville Mezieres misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 50 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Birden Çok Yatak (1 Double and 1 Single bed)
Standard
Standard Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x