Premier Guest Lodge

Harare
Premier Guest Lodge Öne Çıkan Resim
Premier Guest Lodge Dış Mekan
Premier Guest Lodge Dış Mekan
Premier Guest Lodge İç Mekan
Premier Guest Lodge Kahvaltı
Image More +14 fotoğraf
Premier Guest Lodge
Byron Way , Harare

Harare bölgesindeki Premier Guest Lodge konaklamanızda Mukuvisi Woodlands Environmental Centre ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve National Gallery of Zimbabwe ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Eastgate Centre ile 2,7 mi (4,3 km) ve Fife Avenue Alışveriş Merkezi ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Küçük otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 3 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 10 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve derin küvetler.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, barbekü ızgaraları ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi mevcuttur. Bu küçük otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 15 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x