Pradas Resort Brigels

Güney İsviçre, Brigels
Pradas Resort Brigels Genel
Pradas Resort Brigels Genel
Pradas Resort Brigels Genel
Pradas Resort Brigels Genel
Pradas Resort Brigels Genel
Image More +77 fotoğraf
Pradas Resort Brigels
Via Plaun Rueun 44 Güney İsviçre, Brigels

Pradas Resort Brigels konaklamanızda Brigels bölgesinde, golf sahasına yakın, Brigels Kayak Merkezi ve Brigelser Gölü yakınında olacaksınız. Bu aile dostu küçük otel Brigels Kayak Teleferiği ile 0,1 km (0,1 mi) ve Golf Club Brigels ile 1,5 km (0,9 mi) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 83 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu küçük otelde ayrıca açık tenis kortları ve kapalı havuz sunulmaktadır. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Küçük otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Apart Daire, 3 Yatak Odası (Final Cleaning included)
Premium
Premium Süit, 1 Çift Kişilik Yatak (Final Cleaning included)
Premium
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası (Final Cleaning included)
Premium
Premium Apart Daire, 2 Yatak Odası (Final Cleaning included)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x