PP Princess Pool Villa

Güney Tayland, Ko Phi Phi
PP Princess Pool Villa Öne Çıkan Resim
PP Princess Pool Villa Dış Mekan
PP Princess Pool Villa Dış Mekan
PP Princess Pool Villa Dış Mekan
PP Princess Pool Villa Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
PP Princess Pool Villa
103 Moo 7 Lo Dalam Güney Tayland, Ko Phi Phi

Bu villa misafirlere Ko Phi Phi bölgesinde, plajda, Loh Dalam Bay ve Ao Ton Sai Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Maya Bay ile 1,7 mi (2,8 km) ve Tonsai İskelesi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Tayland mutfağı alanında uzman olan Princess Restaurant yemek servisi için ideal, bu villada toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için klimalı villada minibar ve düz ekran televizyon vardır. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x