Pousada Villa Jambo

Petrópolis
Pousada Villa Jambo Öne Çıkan Resim
Pousada Villa Jambo Dış Mekan
Pousada Villa Jambo Dış Mekan
Pousada Villa Jambo İç Mekan
Pousada Villa Jambo Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
Pousada Villa Jambo
Rua Nelson Silva 90 Carongola , Petrópolis

Petropolis bölgesindeki Pousada Villa Jambo konaklamanızda, Vale do Paraíba yakınında ve Piabanha River ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pousada otel Serra dos Orgaos Ulusal Parkı ile 2,3 mi (3,6 km) ve Petropolis İl Parkı ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Villa Jambo misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 4 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Özel Banyo (Master)
Room
Süit, Özel Banyo (Amarela)
Room
Süit, Özel Banyo (Jade)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x