Pousada Tucano

Prado
Pousada Tucano Öne Çıkan Resim
Pousada Tucano Dış Mekan
Pousada Tucano Dış Mekan
Pousada Tucano Dış Mekan
Pousada Tucano Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Pousada Tucano
Rua Isaura Sulz de Almeida, 04 Novo Prado , Prado

Pousada Tucano konaklamanızda Prado bölgesinde, plaj yakınında, Coqueiral Plajı yakınında Novo Prado Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu pousada otel Nossa Senhora da Purificacao Kilisesi ile 0,7 km (0,4 mil) ve Centro Plajı ile 1,2 km (0,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca posuada otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x