Pousada Três Pinheiros

Três Pinheiros
Pousada Três Pinheiros Öne Çıkan Resim
Pousada Três Pinheiros Dış Mekan
Pousada Três Pinheiros Dış Mekan
Pousada Três Pinheiros Kahvaltı
Pousada Três Pinheiros Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
Pousada Três Pinheiros
Rua F. G. Bier 2088 , Três Pinheiros

Gramado bölgesindeki Pousada Três Pinheiros konaklamanızda, Serra Park Kongre Merkezi ve Bayraklar Meydanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pousada otel Kara Göl Parkı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Mini Mundo ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Akşam yemeği için posuada otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pousada otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Traditional
Traditional Bungalov
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x