Pousada Som dos Passaros

Grande Recife, Ipojuca
Pousada Som dos Passaros Öne Çıkan Resim
Pousada Som dos Passaros Dış Mekan
Pousada Som dos Passaros Dış Mekan
Pousada Som dos Passaros Dış Mekan
Pousada Som dos Passaros İç Mekan
Image More +65 fotoğraf
Pousada Som dos Passaros
Rua Projetada N:43, Porto de Galinhas Grande Recife, Ipojuca

Pousada Som dos Passaros misafirlere Ipojuca (Porto de Galinhas) bölgesinde, Hippocampus Project ve Merepe Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Maracaipe Plajı ile 1 mi (1,7 km) ve Muro Alto Plajı ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Pousada Som dos Passaros misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x